patriciafrisk

Varför ska vi alltid hata?

Kategori: Allmänt

Hej internet världen ♡ 
Nu har jag inte skrivit av mig på väldigt länge men kände att nu var det dags för några tänkande tankar och ord från lilla mig. 
Varför hatar vi alla så himla mycket? Varför är det lättare att vara arg och sur än att vara glad och positiv? 
Människor har så svart att förlåta varandra, att acceptera att vi alla är olika eller tycker olika. 
Alla människor i hela världen är unika på sitt sätt, tänker olika, tycker olika och känner olika men varför finns det så många som absolut inte kan acceptera det? 
Pratar man om löner så är det någon som blir sur för att den ena har mer än den andra, pratar man politik är den ena dum i huvudet för den tycker si och den andra är inkompetent för den tycker så. Jag tycker det är så tråkigt att man inte kan få lov att yttra sin åsikt utan att få en massa skrik eller sura miner tillbaka. 
Likaså om att människor inte ger varandra ett förlåt eller respekt. Man behöver inte gå och hata andra bara för att man visste vem dom var för 10 år sedan,  man behöver inte ignorera en människa för den har blivit sjuk eller gammal. Varför är det såhär? 
När människor börjar blir mer förstående och kan se situationer från andra perspektiv så tror jag världen och relationer kommer bli mycket bättre och då kommer det vara mer kärlek än hat. En liten tanke denna fredag! 
 
Ber om ursäkt för min lite klydda i och
osammanhängande text ännu en gång haha.
 
Puss & kram till er alla ♡